Raczynski Library

Using LIGHT Z05060 grids to cover the ducted channel heating structures made it possible to achieve an interesting visual effect in a new wing of the classicist Raczynski Library building, modelled on the Louvre in Paris and commissioned in 2010-2013.

Location
Poznań / Polska
Architect
JEMS Architekci sp. z o.o. / Marek Moskal
Project type
Schools and institutes
Application Floor grids
Product LIGHT Z05060

Other projects

Legia Warsaw Stadium
Municipal Stadium Wrocław
CPF Vicar Managment
EOLE Credit Agricole
Green Corner
The Museum of Municipal Engineering
The Palmiry Museum Place of Memory
Qbik Woronicza
Borek Residence
POLIN Museum of the History of Polish Jews
Lublin University of Technology
Wrocław Airport
The Film School
Seym of the Republic of Poland
The Trzy Korony Mall
Copernicus Science Centre
Best Western Grand Hotel Kielce
Focus Mall
The A23 Młociny metro station
Ministry of Treasury Republic of Poland
Car Park Cracow Airport
Nowy Świat Shopping Center
The Park Warsaw
Green Wings
Fortel
Espaces Jean Jaures Cultural Centre
Cuprum Arena Shopping Centre
Stary Browar Shopping Centre
Gocław Shopping Centre/Tesco
Fabryka Wełny Hotel
Galeria Echo Shopping Centre
Monument Interpretation Centre – Museum of Warsaw
Reims
Kaczmarski Inkasso
Hofgarten Shopping Center
KUL – University Lublin
Swietokrzyska Philharmonic
Kielce Trade Fairs
Magnolia Park Shopping Centre
Gabion Fence
"Trzy Korony" Shopping Center
"Nowy Rynek" Shopping Centre
AWF Katowice (Academy of Physical Education)
Gabion Fence - Radio Kielce
Gabion Fence - Progress Eco Production plant
Gabion Fence
Vive Textile Recycling
Gabion Fence
Office building IPF
Batignolle Bridge - Paris
ICEBAR London
The John Paul II Catholic University of Lublin
Atrium IBC 
Public Library
CH Załęże
Monastery of the Pauline Fathers
Communication node
The John Paul II Catholic University of Lublin
Leonówka
Makrochem
NOWA TRADING
PKS office building
FAMOT Pleszew
Underpass Cracow
Residential building
University of Warsaw
Boulevard - Ustronie Morskie
Metal ceiling in the Sportofino store
ProgressArch